Με λίγα λόγια

Στο ιστολόγιό μας θα βρείτε κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο που αφορούν τις δραστηριότητες του σχολείου μας, τη γειτονιά, την πόλη μας και ό,τι άλλο μας φανεί ενδιαφέρον. Καλή περιήγηση!

Πασχαλινοί εθελοντές του βυθού


Μια φορά κι έναν καιρό ζούσε ένα κοριτσάκι πολύ φτωχό που το     φώναζαν κοριτσάκι με τα σπίρτα. Αυτό το κοριτσάκι είχε φτιάξει     την λαμπάδα της για το Πάσχα. Μπήκε στη θάλασσα για να της       πει τη γνώμη της η Άριελ. Όμως η Άριελ είπε στο κοριτσάκι ότι       δεν της άρεσε η λαμπάδα της και αποφάσισαν να φτιάξουν μία καινούρια λαμπάδα με υλικά της θάλασσας.




Ζήτησαν αυγά από την φάλαινα, από το χταπόδι μελάνι και για κορδέλες φύκια. Όταν πήραν τα υλικά από τη θάλασσα ανέβηκαν σε έναν βράχο και άρχισαν να φτιάχνουν λαμπάδες,
για να τις μοιράσουν στον κόσμο για το Πάσχα.







 Όταν τελείωσαν τις λαμπάδες πήγαν να τις μοιράσουν στους ανθρώπους και συνάντησαν την Τοσοδούλα. Η Τοσοδούλα είχε φτιάξει αυγά Πασχαλινά και όλοι μαζί μοίρασαν τα αυγά και τις λαμπάδες.





Από τους/τις: Νάσια, Ιωάννα, Ραφαηλία,Παναγιώτης, Βασιλική,Κάτια, Σταματία, Μάριος, Δήμητρα

Το παραμύθι έγραψαν τα παιδιά στο πλαίσιο του Πασχαλινού Εργαστηρίου του Άντερσεν

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μια χελώνα στο σπίτι μου!

ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2023-2024

«αρχή…ΖΩ!» «Παροχή σχολικών ειδών στους μαθητές - μέλη οικογενειών με οικογενειακό εισόδημα κάτω από το όριο φτώχειας, που έχουν εγγραφεί στην Α’ τάξη των Δημοτικών Σχολείων