Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαρτίου 8, 2019

Με λίγα λόγια

Στο ιστολόγιό μας θα βρείτε κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο που αφορούν τις δραστηριότητες του σχολείου μας, τη γειτονιά, την πόλη μας και ό,τι άλλο μας φανεί ενδιαφέρον. Καλή περιήγηση!

Μέρα αγώνα

Εικόνα
Πέμπτη 7/3/2019 Σήμερα ο καιρός ήταν υπέροχος και έτσι οι μαθητές των δύο τάξεων υποδοχής του σχολείου μας εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία να παίξουνε ποδόσφαιρο. Άλλωστε το ραντεβού είχε κλειστεί ήδη από την προηγούμενη χρονιά. Μπορεί η μία ομάδα να έχασε, αλλά το ηθικό παραμένει ψηλά!  Εκπαιδευτικοί και μαθητές των Τ.Υ.

ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ Ι.Ο.ΑΣ.

Εικόνα
    Την Πέμπτη 7/3/2019 και ώρα 8.30΄ - 10.45΄ στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του σχολείου μας, οι μαθητές.τριες της Γ΄ και Δ΄ τάξης παρακολούθησαν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής του Ι.Ο.ΑΣ. (Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας) «Πάνος Μυλωνάς» για μαθητές της Α/θμιας, με τίτλο «Κυκλοφορώ με ασφάλεια». Η εφαρμογή του προγράμματος έγινε με βιωματικό διαδραστικό τρόπο, ώστε οι μαθητές να κατανοήσουν τους βασικούς κανόνες κυκλοφοριακής αγωγής, με την ενεργή συμμετοχή τους. Δόθηκε έμφαση στο ζήτημα της ασφάλειας των παιδιών, ως πεζοί, ως επιβάτες ΙΧ, ως ποδηλάτες και ως χρήστες των μέσων μαζικής μεταφοράς.      Αμέσως μετά το πρόγραμμα παρακολούθησαν και μαθητές/τριες του 12ου δημοτικού που φιλοξενήθηκαν στον χώρο του σχολείου μας.