Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαρτίου 30, 2023

Με λίγα λόγια

Στο ιστολόγιό μας θα βρείτε κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο που αφορούν τις δραστηριότητες του σχολείου μας, τη γειτονιά, την πόλη μας και ό,τι άλλο μας φανεί ενδιαφέρον. Καλή περιήγηση!

Κnowledge Protects - 2η Διαδικτυακή Συνάντηση Εκπαιδευτικών

Εικόνα
Στη δεύτερη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε, συζητήθηκαν οι δραστηριότητες που ολοκληρώθηκαν και δόθηκαν αναλυτικές οδηγίες για την υλοποίηση των νέων δραστηριοτήτων για το μήνα Απρίλιο. Επίσης, κανονίστηκε η ημέρα διαδικτυακής συνάντησης μαθητών. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα ενθουσιασμού και δημιουργικότητας.

Dancing with the words of our place - Δημιουργία του LOGO μας

Εικόνα
Λίγο πριν από τα τέλη Μαρτίου, τα συνεργαζόμενα σχολεία του e- Twinning προγράμματος Dancing with the world of our place, πραγματοποίησαν διαδικτυακή συνάντηση με σκοπό τη δημιουργία κοινού λογότυπου. Τα παιδιά συζήτησαν για τα πολιτισμικά στοιχεία  που ενώνουν τους ανθρώπους. Το σλόγκαν που επιλέχθηκε μετά από τη συζήτηση ήταν το «Cultures United». Έπειτα με την εφαρμογή canva.com δημιούργησαν σύγχρονα  μια αφίσα, η οποία έγινε το εξώφυλλο του έργου μας.

Dancing with the words of our place - 2η Διαδικτυακή συνάντηση

Εικόνα
Με την ολοκλήρωση των δραστηριοτήτων του Μαρτίου, όλοι οι δάσκαλοι μαζί αποφασίσαμε να κάνουμε μια διαδικτυακή συνάντηση με τους μαθητές μας. Σε αυτό, ζητήθηκε από τους μαθητές να εργαστούν συνεργατικά για να βοηθήσουν στη δημιουργία ενός κοινού λογότυπου. Διασκέδασαν πολύ και ήταν ενθουσιασμένοι που αλληλεπιδρούσαν με τους συμμαθητές τους από το εξωτερικό και άκουσαν πολλές διαφορετικές γλώσσες. Τέλος αποφάσισαν να ανταλλάξουν κάρτες.