Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Απριλίου 1, 2019

Με λίγα λόγια

Στο ιστολόγιό μας θα βρείτε κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο που αφορούν τις δραστηριότητες του σχολείου μας, τη γειτονιά, την πόλη μας και ό,τι άλλο μας φανεί ενδιαφέρον. Καλή περιήγηση!

Πίσω στο νηπιαγωγείο….!!

Εικόνα
Την Παρασκευή 29/03/2019 τα "Ρεύματα Εθελοντισμού" του 10ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας, επέστρεψαν πίσω στα θρανία του νηπιαγωγείου. Στο πλαίσιο δράσεων προώθησης της φιλαναγνωσίας και της συνέχισης της συνεργασίας μας με το Ειδικό Νηπιαγωγείο η Ε’ τάξη επισκεφτήκαμε το νέο κτίριο του σχολείου και αφού ξεναγηθήκαμε στον χώρο, γνωριστήκαμε με τα παιδιά και με το προσωπικό του σχολείου, που μας υποδέχτηκε με μεγάλο ενθουσιασμό. Στη συνέχεια, διάβασαν όλα μαζί τα παιδιά παραμύθια και έπαιξαν  παιχνίδια με κάρτες και παζλ.

Ενημέρωση για τον Υδροβιότοπο Ψαχνών

Εικόνα
Σήμερα επισκέφθηκαν το σχολείο μας εθελοντές από την Ομάδα Πολιτών για την Προστασία του Υδροβιότοπου Ψαχνών. Συνομίλησαν με τα παιδιά, μοιράστηκαν τους προβληματισμούς και τις σκέψεις τους σχετικά με την προστασία του και τους παρουσίασαν τα είδη σπάνιων ζώων και  πουλιών, τα οποία ζουν στον υδροβιότοπο.

Φωτογραφίες από το 3ο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Συνέδριο

Εικόνα
Η συμμετοχή μας στο 3ο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Συνέδριο