Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Δεκεμβρίου 21, 2021

Με λίγα λόγια

Στο ιστολόγιό μας θα βρείτε κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο που αφορούν τις δραστηριότητες του σχολείου μας, τη γειτονιά, την πόλη μας και ό,τι άλλο μας φανεί ενδιαφέρον. Καλή περιήγηση!

Make a Wish - Διαγωνισμός Φωτογραφίας

Εικόνα
Μαθητές και μαθήτριες του σχολείο μας συμμετείχαν στον διαγωνισμό φωτογραφίας του οργανισμού Μake a wish. Με εφημερίδες, χαρτόνια συσκευασίες, χαρτί μέτρου και εφημερίδες σχεδίασαν τα δικά τους αστέρια ευχών και δημιούργησαν τη σύνθεση "Ένα αστέρι, μια ευχή". Η φωτογραφία θα αναρτηθεί μετά τη λήξη του διαγωνισμού στην ιστοσελίδα του οργανισμού.  Είναι η δεύτερη δράση για το "Κάνε μια ευχή" Ελλάδας στην οποία συμμετέχει το σχολείο μας, καθώς για τρίτη χρονιά είναι στο πρόγραμμα "Αστέρι της Ευχής " με τη διάθεση του βιβλίου "Παιχνίδια Ιφιγένειας".

Παράδοση ειδών πρώτης ανάγκης στο Χαμόγελο του Παιδιού

Εικόνα
  Τις προηγούμενες μέρες το 4ο Νηπιαγωγείο και το 10ο Δημοτικό ενώσαμε τις δυνάμεις μας και ενισχύσαμε το έργο του Χαμόγελου του Παιδιού. Τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώθηκαν, ταξινομήθηκαν και συσκευάστηκαν από τους μικρούς εθελοντές, που για άλλη μια φορά απέδειξαν ότι όποτε τους ζητηθεί είναι έτοιμοι να προσφέρουν.