Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαΐου 12, 2015

Με λίγα λόγια

Στο ιστολόγιό μας θα βρείτε κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο που αφορούν τις δραστηριότητες του σχολείου μας, τη γειτονιά, την πόλη μας και ό,τι άλλο μας φανεί ενδιαφέρον. Καλή περιήγηση!

Εντυπώσεις από το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

    Τα παιδιά του σχολείου μπήκαμε στο λεωφορείο για να πάμε στο Αττικό Πάρκο. Στην Αθήνα πήγαμε για να δούμε τα ζώα και είχε συννεφιά και ήλιο.    Πήγαμε βόλτα στα ζώα και έπειτα σταματήσαμε στο γκαζόν για να παίξουμε παιχνίδια και να φάμε παγωτό.  Είδαμε δελφίνια που πηδούσαν και κολυμπούσαν στην πισίνα αλλά δεν είδαμε φίδια. Είδαμε καμηλοπάρδαλη, πόνυ και κουνέλια. Μου  άρεσαν πολύ οι ζέβρες αλλά δεν μου άρεσαν η καμήλα και η τίγρης.     Οι δάσκαλοι μας είπαν πως δεν πρέπει να βάζουμε τα χέρια στα κλουβιά και στα κάγκελα ή να δίνουμε φαγητά στα ζώα γιατί μπορεί να μας δαγκώσουν. Ιω. Κ.  Β΄τάξη, 2014-2015

Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Εικόνα
Την Παρασκευή 24 Απριλίου το σχολείο μας επισκέφθηκε το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο. Τα παιδιά είδαν από κοντά τα άγρια ζώα και συζήτησαν με τους δασκάλους τους για τους κινδύνους που αυτά διατρέχουν από τον άνθρωπο, καθώς και για τις συνθήκες διαβίωσής τους στη φύση και την αιχμαλωσία.