Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Απριλίου 7, 2023

Με λίγα λόγια

Στο ιστολόγιό μας θα βρείτε κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο που αφορούν τις δραστηριότητες του σχολείου μας, τη γειτονιά, την πόλη μας και ό,τι άλλο μας φανεί ενδιαφέρον. Καλή περιήγηση!

Πασχαλινά Κάλαντα από την Β΄ τάξη

Εικόνα
Η Β΄ δημοτικού φέτος επέλεξε να τραγουδήσει τα κάλαντα του Λαζάρου σε όλες τις τάξεις του σχολείου μας, για να ευχηθεί Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.  

Πασχαλινές Κατασκευές

Εικόνα
Τελευταία μέρα στο σχολείο και οι πασχαλινές κατασκευές πήραν φωτιά!  Με συνεργασία του τμήματος ΖΕΠ και της Δ΄ τάξης οι μαθητές και μαθήτριες έβαλαν την φαντασία τους και έφτιαξαν όμορφα πασχαλινά καλάθια και λαγουδάκια. Τα ζωγράφισαν με ευφάνταστο τρόπο και τα διακόσμησαν με όποιον τρόπο ήθελαν.  Σας ευχόμαστε Καλό Πάσχα!!! Η συνδιδασκαλία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του σχεδίου δράσης της σχολικής μονάδας " Ε νισχυτικές δράσεις για την καλλιέργεια σχολικής κουλτούρας σε μαθητές Ρομά".

Dancing with the words of our place - Δημιουργία καρτών για τους συνεργάτες μας

Με την άφιξη της Άνοιξης και με την αφορμή της γιορτής του Πάσχα, οι μαθητές/τριες μας θέλησαν να ευχηθούν στους συνεργάτες μας να έχουν "Όμορφη άνοιξη" και "Καλό Πάσχα", καθώς  οι Ισπανοί φίλοι μας γιορτάζουν όπως κι εμείς αυτήν τη θρησκευτική γιορτή.  Μπορείτε να δείτε τις κάρτες τους ξεφυλλίζοντας τα e-book: Οι κάρτες μας προς την Ισπανία   Οι κάρτες μας προς την Τουρκία