Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουνίου 9, 2023

Με λίγα λόγια

Στο ιστολόγιό μας θα βρείτε κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο που αφορούν τις δραστηριότητες του σχολείου μας, τη γειτονιά, την πόλη μας και ό,τι άλλο μας φανεί ενδιαφέρον. Καλή περιήγηση!

Dancing with the words of our place - Παρουσίαση του προγράμματος στο σχολείο

Εικόνα
Πριν το τέλος της σχολικής χρονιάς και τα μαθήματα, οι μαθητές παρουσίασαν το έργο μας σε μαθητές και δασκάλους του σχολείου. Αφού μίλησαν για τη συνεργασία με τους συνεργάτες του προγράμματος μας, οι μαθητές παρουσίασαν τις δραστηριότητες στις οποίες συμμετείχαν, τόσο τις δικές τους όσο και αυτές που υλοποιήσαμε μαζί με τα συνεργαζόμενα σχολεία. Θα πρέπει να τονίσουμε ότι δεν ήταν μια απλή παρουσίαση, καθώς υπήρχε αλληλεπίδραση με το κοινό μας με το οποίο παίξαμε και με λέξεις στην παραδοσιακή ελληνική και τη Ρομανί γλώσσα. Όλοι τους ήταν πολύ ευχαριστημένοι και συγκινημένοι από την εκτέλεση αυτού του έργου.

"Περιδιαβαίνοντας σε κάστρα και πύργους του τόπου μας: στα χνάρια μιας άλλης εποχής" από την Έ τάξη

 

Εκπαιδευτική Εκδρομή στο Active Park

Εικόνα
Το σχολείο μας επισκέφτηκε το αθλητικό κέντρο Active Park στο Σχηματάρι Βοιωτίας για μια μέρα γεμάτη εκπαιδευτικές - αθλητικές  δράσεις! Οι μαθητές διασκέδασαν δοκιμάζοντας αθλήματα όπως τοξοβολία και αθλοπαιδείες με την καθοδήγηση έμπειρων γυμναστών.