Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουνίου 15, 2021

Με λίγα λόγια

Στο ιστολόγιό μας θα βρείτε κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο που αφορούν τις δραστηριότητες του σχολείου μας, τη γειτονιά, την πόλη μας και ό,τι άλλο μας φανεί ενδιαφέρον. Καλή περιήγηση!

Υιοθεσία ευχής!!

Εικόνα
   Τα πρώτα χρήματα που συγκέντρωσαν τα παιδιά του Ε1 από την δράση τους Εθελοντές πολιτισμού και ελπίδας κατατέθηκαν στον οργανισμό "Κάνε μια ευχή Ελλάδας" και βοήθησαν να συμπληρωθεί το ποσό αγοράς ενός gaming υπολογιστή για τον Νικόλα.  Στόχος μας είναι να διαθέσουμε και τα υπόλοιπα βιβλιαράκια με τα Αστέρια των Ευχώ ν, ώστε να βοηθήσουμε να χαμογελάσει ένας Αστερούλης ακόμη! Υπενθυμίζουμε ότι η τιμή είναι 4ευρώ για τα δύο αστέρια με δώρο το βιβλίο δραστηριοτήτων που είχαν δημιουργήσει τα παιδιά για το ιερό της Αυλιδείας Αρτέμιδος και μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το Ε1 τμήμα ή κατόπιν τηλεφωνικής συνεννοήσεως με τη δασκάλα της τάξης κα Μάγδα Μαμασούκα στο τηλέφωνο του σχολείου (2221023180).

Συμμετοχή στους εορτασμούς του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μεσολογγίου

Εικόνα
  Η αφίσα που φιλοτέχνησαν οι μαθητές του Ε1  Την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος (5/6) γιόρτασε η Ε΄ τάξη του σχολείου συμμετέχοντας στη δράση του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μεσολογγίου με θέμα Επανασχεδιάζω το σχολείο μου - δημιουργώ υγιή οικοσυστήματα. Τα παιδιά των δύο τμημάτων οραματίστηκαν ένα σχολείο φιλικό για το περιβάλλον και το σχεδίασαν.  Πατήστε στους παρακάτω συνδέσμους για να διαβάσετε το κείμενο της μαθήτριας του Ε1 Να. Δ. και να δείτε τις δημιουργίες των μαθητών του Ε2.  Κείμενο Ε1 Εργασίες Ε2

Για το Χαμόγελο του παιδιού

Εικόνα
 Πριν λίγες μέρες τα παιδιά του σχολείου μας συγκέντρωσαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για το Χαμόγελου του Παιδιού. Την προηγούμενη Πέμπτη οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε ταξινόμησαν και συσκεύασαν  τα είδη, τα οποία στη συνέχεια παραδόθηκαν σε εκπρόσωπο του οργανισμού. Ευχαριστούμε όλους όσοι συμμετείχατε στην προσπάθειά μας αυτή!