Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαρτίου 21, 2020

Με λίγα λόγια

Στο ιστολόγιό μας θα βρείτε κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο που αφορούν τις δραστηριότητες του σχολείου μας, τη γειτονιά, την πόλη μας και ό,τι άλλο μας φανεί ενδιαφέρον. Καλή περιήγηση!

Δημιουργική απασχόληση - Βόλτα στα μουσεία

Στις ενδιαφέρουσες σελίδες θα βρείτε ιστότοπους ελληνικών μουσείων που έχουν εικονικές ξεναγήσεις και παιχνίδια. Τώρα που είστε σπίτι μπορείτε να κάνετε ταξίδια στον χρόνο!

Δημιουργική απασχόληση - σελίδα ζωγραφικής

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να εκτυπώσετε δωρεάν χρωμοσελίδες.   http://www.supercoloring.com/

Προτάσεις για δημιουργική απασχόληση (θεατρική αγωγή)

"Παίζω κουκλοθέατρο" Ελάτε να φτιάξουμε απλές φιγούρες από ήρωες ιστοριών και να παίξουμε κουκλοθέατρο στην οικογένειά μας.

Έντυπο ψυχολογικής υποστήριξης οικογενειών

Στην παρακάτω διεύθυνση θα βρείτε το ηλεκτρονικό έντυπο με τίτλο "Μένουμε σπίτι....Συνδε-Δεμένοι" του Εργαστηρίου Σχολικής Ψυχολογίας, Τμήμα Ψυχολογίας, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.   Το έντυπο περιλαμβάνει χρήσιμες επισημάνσεις για την ψυχολογική υποστήριξη οικογενειών, παιδιών και εφήβων κατά τη διάρκεια παραμονής στο σπίτι λόγω των προληπτικών μέτρων για τον κορωνοϊό - Covid-19. Έντυπο

Ανακοίνωση Διεύθυνσης πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

Η υπηρεσία μας λαμβάνοντας υπ' όψιν [....] Την εξαιρετικά επείγουσα και απρόβλεπτη ανάγκη για την αντιμετώπιση των αρνητικών συνεπειών εμφάνισης του κορωνοϊού COVID- 19, τον περιορισμό της διάδοσής του και την λήψη συναφών και αναγκαίων μέτρων που αφορούν ειδικότερα στη φυσική παρουσία του προσωπικού και την δυνατότητα εκτέλεσης της εργασίας τους από το σπίτι ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ τους πολίτες, Δ/ντές/ντριες σχολικών μονάδων, εκπαιδευτικούς, γονείς και κηδεμόνες των μαθητών να απευθύνονται για την εξυπηρέτησή τους στο e -mail: mail@dipe.eyv.sch.gr ή στα fax: 2221077012 – 2221022971.  Σε περίπτωση που κρίνεται απαραίτητη η παρουσία σας στην Υπηρεσία, προκειμένου να τηρηθούν τα μέτρα που προβλέπονται από την ΠΝΠ και την Εγκύκλιο του ΥΠΕΣ, θα πρέπει να επικοινωνείτε προηγουμένως στα τηλέφωνα:  222022071 (Εκπαιδευτικά Θέματα)  22210 85855 (Διοικητικά Θέματα – Πρωτόκολλο - Άδ