Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Απριλίου 1, 2020

Με λίγα λόγια

Στο ιστολόγιό μας θα βρείτε κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο που αφορούν τις δραστηριότητες του σχολείου μας, τη γειτονιά, την πόλη μας και ό,τι άλλο μας φανεί ενδιαφέρον. Καλή περιήγηση!

Εγγραφή μαθητή σε μάθημα και ενδεικτικός τρόπος αποστολής εργασίας

Οδηγίες για την εγγραφή μαθητή/τριας σε μάθημα eclass Εισέρχομαι στην πλατφόρμα e class στη διεύθυνση: https://eclass.sch.gr/ Πατάω στην εικόνα δεξιά «Σύνδεση με λογαριασμό sch . gr ».       Πληκτρολογώ το όνομα χρήστη και τον κωδικό μου.        Με την είσοδο εμφανίζεται η λίστα με όλα τα μαθήματα του σχολείου        Αν δεν εμφανιστεί πατάω αριστερά την επιλογή Μαθήματα        Επιλέγω από την λίστα τα μαθήματα που θέλω.     Αν το μάθημα είναι ανοιχτό η εγγραφή γίνεται αυτόματα. Αν είναι κλειστό συμπληρώνω την ακόλουθη φόρμα       Πατώντας υποβολή το μήνυμα πηγαίνει στην δασκάλα ή τον δάσκαλο της τάξης, ώστε να κάνει την εγγραφή. Αποστολή Εργασίας στην πλατφόρμα     Επιλέγω το μάθημα που επιθυμώ να στείλω εργασία     Αριστερά επιλέγω τα Μηνύματα Στο «προς» επιλέγω το όνομα της δασκάλας Στο μήνυμα γράφω , αν θέλω, κάποιο μήνυμα Στο συνημμένο αρχείο πατάω την επιλογή αναζήτηση και ανεβάζω την εργασία μου. Πατάω αποστολή

2 Aπριλίου, Ημέρα παιδικού Βιβλίου - Αφιέρωμα στην Άλκη Ζέη

Από τη μαθήτρια Δ. Κ. για το περιοδικό Ανέμη     Η Άλκη   Ζέη   γεννήθηκε   στην   Αθήνα 15 Δεκεμβρίου 1923, και απεβίωσε   στις   27 Φεβρουαρίου 2020.                                 Ο πατέρας της, Ζήνων Ζέης, ήταν τραπεζικός υπάλληλος, μεγαλωμένος στη Κρήτη, αλλά με καταγωγή από την Άνδρο. Η μητέρα της Έλλη Σωτηρίου, ήταν από τη Σάμο και είχε περάσει τα παιδικά της χρόνια στη Σμύρνη.