Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Δεκεμβρίου 27, 2020

Με λίγα λόγια

Στο ιστολόγιό μας θα βρείτε κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο που αφορούν τις δραστηριότητες του σχολείου μας, τη γειτονιά, την πόλη μας και ό,τι άλλο μας φανεί ενδιαφέρον. Καλή περιήγηση!

Γίνε ο άι Βασίλης των παιδιών που ονειρεύονται

Εικόνα
  Πριν έναν περίπου χρόνο τα παιδιά της Ε΄1 τάξης συνεργαστήκαμε με το Make a wish (Κάνε μια ευχή) Ελλάδος, προκειμένου να βοηθήσουμε στην πραγματοποίηση των ευχών των παιδιών που παλεύουν με ασθένειες. Δημιουργήσαμε ένα βιβλίο με σταυρόλεξα, ακροστιχίδες και άλλες δραστηριότητες που βασίζονται στην ιστορία του ιερού της Αυλιδείας Αρτέμιδος και το δίναμε δώρο μαζί με δύο αστεράκια του Make a wish (συνολική τιμή 4€). Δυστυχώς τα γεγονότα μας πρόλαβαν και δεν μπορέσαμε να δώσουμε το σύνολο των αστεριών. Ωστόσο, φέτος συνεχίζουμε έστω και εξ΄ αποστάσεως. Όποιος, λοιπόν, θέλει να γίνει ένας μικρός άι Βασίλης και να αγοράσει τα αστέρια της ευχής με το βιβλίο μας, μπορεί να επικοινωνήσει μέσω e-mail (to10tokalo@gmail.com).

Χριστουγεννιάτικες εργασίες στην πληροφορική

   Πατήστε στους παρακάτω συνδέσμους για να δείτε τις εργασίες που έκαναν τα παιδιά του σχολείου μας στο πλαίσιο των εξ' αποστάσεων διδασκαλιών στον μάθημα της πληροφορικής. Εικονοβιβλίο των Α΄, Β΄, Γ΄, Δ΄ τάξεων Ο τοίχος με τις ευχές από την Στ΄ τάξη Ο τοίχος των ευχών της Ε΄ τάξης                                                                                          Καλά Χριστούγεννα!!