Με λίγα λόγια

Στο ιστολόγιό μας θα βρείτε κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο που αφορούν τις δραστηριότητες του σχολείου μας, τη γειτονιά, την πόλη μας και ό,τι άλλο μας φανεί ενδιαφέρον. Καλή περιήγηση!

Στο Γηροκομείο για το Πάσχα


Μία ακόμη δράση οργάνωσαν στο Γηροκομείο Χαλκίδας οι μικροί μας εθελοντές. Την Παρασκευή 19/4/2019 πήραν τον "Λάζαρό" τους και μαζί με τις δασκάλες και τη διευθύντρια του σχολείου επισκέφθηκαν τους ηλικιωμένους φίλους τους.

Αυτή τη φορά σκοπός ήταν να "προετοιμάσουν" τη Μ. Εβδομάδα. Διάβασαν, λοιπόν, περικοπές από τα Ευαγγέλια και ποιήματα που βρήκαν από το βιβλίο των Θρησκευτικών της Γ΄ τάξης, έψαλαν τα κάλαντα του Λαζάρου και ύμνους της Μ. Εβδομάδας. Παρόντες στη δράση ήταν και αρκετοί γονείς, καθώς και ο πατέρας Συμεών, υπεύθυνος του Γηροκομείου, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά τα παιδιά, εξήρε την πρωτοβουλία τους και τη συνεχή τους παρουσία στον χώρο και τους μίλησε για το νόημα των Παθών και της Ανάστασης του Κυρίου.

Τα παιδιά έφυγαν ανανεώνοντας το ραντεβού τους για άλλη μία δράση τους επόμενους μήνες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μια χελώνα στο σπίτι μου!

ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2023-2024

«αρχή…ΖΩ!» «Παροχή σχολικών ειδών στους μαθητές - μέλη οικογενειών με οικογενειακό εισόδημα κάτω από το όριο φτώχειας, που έχουν εγγραφεί στην Α’ τάξη των Δημοτικών Σχολείων