Με λίγα λόγια

Στο ιστολόγιό μας θα βρείτε κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο που αφορούν τις δραστηριότητες του σχολείου μας, τη γειτονιά, την πόλη μας και ό,τι άλλο μας φανεί ενδιαφέρον. Καλή περιήγηση!

Υιοθεσία ευχής!!

 


 Τα πρώτα χρήματα που συγκέντρωσαν τα παιδιά του Ε1 από την δράση τους Εθελοντές πολιτισμού και ελπίδας κατατέθηκαν στον οργανισμό "Κάνε μια ευχή Ελλάδας" και βοήθησαν να συμπληρωθεί το ποσό αγοράς ενός gaming υπολογιστή για τον Νικόλα. 

Στόχος μας είναι να διαθέσουμε και τα υπόλοιπα βιβλιαράκια με τα Αστέρια των Ευχών, ώστε να βοηθήσουμε να χαμογελάσει ένας Αστερούλης ακόμη!

Υπενθυμίζουμε ότι η τιμή είναι 4ευρώ για τα δύο αστέρια με δώρο το βιβλίο δραστηριοτήτων που είχαν δημιουργήσει τα παιδιά για το ιερό της Αυλιδείας Αρτέμιδος και μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το Ε1 τμήμα ή κατόπιν τηλεφωνικής συνεννοήσεως με τη δασκάλα της τάξης κα Μάγδα Μαμασούκα στο τηλέφωνο του σχολείου (2221023180).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μια χελώνα στο σπίτι μου!

ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2023-2024

«αρχή…ΖΩ!» «Παροχή σχολικών ειδών στους μαθητές - μέλη οικογενειών με οικογενειακό εισόδημα κάτω από το όριο φτώχειας, που έχουν εγγραφεί στην Α’ τάξη των Δημοτικών Σχολείων