Με λίγα λόγια

Στο ιστολόγιό μας θα βρείτε κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο που αφορούν τις δραστηριότητες του σχολείου μας, τη γειτονιά, την πόλη μας και ό,τι άλλο μας φανεί ενδιαφέρον. Καλή περιήγηση!

O αγαπημένος μου υπερήρωας

Ένα κείμενο από τον Μ.Κ. για το περιοδικό Ανέμη


Είμαι ο Μ. Κ. και θα σας παρουσιάσω  το βιβλίο Spidermaman(616)  των Stan Lee & Steve Ditko από τον εκδοτικό οίκο   Marvel comiks Database .       
Τα γεγονότα του βιβλίου διαδραματίζονται στην σύγχρονη εποχή στο Queens.Ο Peter Parker (ο Spiderman δηλαδη)γεννήθηκε στο Queens.Οι γονείς του ήταν ο Richart και η Mary Parker οι οποίοι ήταν πράκτορες της CIA. Σκοτώθηκαν σε μια συντριβή αεροπλάνου. Μετά τον θάνατο των γονιών του ο Peter Parker  έζησε με τον θείο του Ben και με την θεία του Μay Parker. 


Όταν ο Peter είχε πάει σε μια έκθεση που μιλούσε για τον ασφαλή χειρισμό πυρηνικών αποβλήτων, τσιμπήθηκε στο χέρι από μια ραδιενεργή αράχνη. Αργότερα πηγαίνοντας για το σπίτι του, ανακάλυψε ότι είχε με κάποιο τρόπο αποκτήσει απίστευτη δύναμη, ευκινησία και την ικανότητα να ανεβαίνει εύκολα στους τοίχους. 

Ανυπόμονος να εκμεταλλευτεί τις νέες του δυνάμεις, σχεδίασε μια πλήρη στολή που κρύβει την αληθινή του ταυτότητα και κατασκεύασε υγρό παρόμοιο με ιστό αράχνης και τοποθέτησε στους εκτοξευτές ιστού που ο ίδιος είχε κατασκευάσει. Από κεί και πέρα ξεκίνησε ο Spiderman να πολεμάει το έγκλημα......

 
Το σημείο που μου άρεσε περισσότερο: Είχε πολύ ενδιαφέρον το σημείο που τον τσίμπησε η αράχνη και αρχίζει να αποκτά τις δυνάμεις του.


Δίνω     5        αστέρια. Είναι καταπληκτικό κόμικς... Το προτείνω και σε σας......



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μια χελώνα στο σπίτι μου!

ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2023-2024

«αρχή…ΖΩ!» «Παροχή σχολικών ειδών στους μαθητές - μέλη οικογενειών με οικογενειακό εισόδημα κάτω από το όριο φτώχειας, που έχουν εγγραφεί στην Α’ τάξη των Δημοτικών Σχολείων