Με λίγα λόγια

Στο ιστολόγιό μας θα βρείτε κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο που αφορούν τις δραστηριότητες του σχολείου μας, τη γειτονιά, την πόλη μας και ό,τι άλλο μας φανεί ενδιαφέρον. Καλή περιήγηση!

Η συνεργασία μας με την "Ανέμη"

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα οι εθελοντές/ντριες του σχολείου μας που αρθρογραφούν για το περιοδικό του Φάρου τυφλών "Ανέμη" έλαβαν ηλεκτρονική επιστολή, στην οποία η συντακτική ομάδα του περιοδικού τούς ενημέρωνε πως τα πρώτα άρθρα τους δημοσιεύτηκαν στα τεύχη Δεκεμβρίου - Ιανουαρίου.

Τα παιδιά έχουν πλέον τη δική τους μόνιμη στήλη στο περιοδικό με τίτλο "Η σχολική ομάδα γράφει για μας".

Διαβάστε το απόσπασμα του περιοδικού από το μήνα Δεκέμβριο:

Αγαπητοί αναγνώστες, τον μήνα αυτό εγκαινιάζουμε ένα καινούργιο κεφάλαιο με άρθρα από παιδιά σχολικής ηλικίας του δέκατου σχολείου Χαλκίδας. Με την ομάδα αυτή θα ξεκινήσουμε τη συνεργασία τώρα και μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς. Η ομάδα αποτελείται από μαθητές/τριες των Δ, Ε και Στ΄τάξεων δημοτικού οι οποίοι/ες για τέταρτη χρονιά συμμετέχουν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Νοιάζομαι και Δρω”. 

Περιεχόμενα Δεκεμβρίου:
Ανέκδοτα
Παραμύθι: Η κερασιά
Κάλαντα Κέρκυρας
Χριστουγεννιάτικο Παραμύθι
Ευχές

Περιεχόμενα Ιανουαρίου
Αξιοπερίεργα
Αφιέρωμα στον Ρενέ Γκοσινύ
Ακροστιχίδα της Άρτεμης
Κέικ με κουραμπιέδες



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μια χελώνα στο σπίτι μου!

ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2023-2024

«αρχή…ΖΩ!» «Παροχή σχολικών ειδών στους μαθητές - μέλη οικογενειών με οικογενειακό εισόδημα κάτω από το όριο φτώχειας, που έχουν εγγραφεί στην Α’ τάξη των Δημοτικών Σχολείων