Με λίγα λόγια

Στο ιστολόγιό μας θα βρείτε κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο που αφορούν τις δραστηριότητες του σχολείου μας, τη γειτονιά, την πόλη μας και ό,τι άλλο μας φανεί ενδιαφέρον. Καλή περιήγηση!

Βάζουμε φτερά στο γέλιο... στο θέατρο Παπαδημητρίου



   Το 10ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας σας προσκαλεί την Τρίτη 14 Μαΐου, 9:15-11:30 π.μ. στο θέατρο Παπαδημητρίου για να παρακολουθήσετε τη θεατρική παράσταση Bάζουμε φτερά στο γέλιο” την οποία παρουσίασε και στο φεστιβάλ αρχαίου δράματος στις Αχαρνές. Μετά την παράσταση θα ακολουθήσει θεατρικό δρώμενο με τους μαθητές και την ομάδα «Παραμυθότουρτα».
                                  
Λίγα λόγια για την παράσταση:
Μία ομάδα “ηθοποιών” προετοιμάζεται να ανεβάσει τους “Όρνιθες” του Αριστοφάνη. Το έργο παρακολουθεί την πορεία των προβών με όλα τα ευτράπελα που μπορεί να συμβούν, καθώς η σκηνοθέτις πανικοβάλλεται με το παραμικρό, η ενδυματολόγος έχει αλλεργία στα πούπουλα, ο “Ηρακλής” είναι πολύ αδύνατος για το κοστούμι και ένας νεαρός παρεμβαίνει συνεχώς με μία κλακέτα σκηνοθέτη και διακόπτει. Τελικά, οι Όρνιθες θα καταφέρουν να πετάξουν;

   Ελάτε να πετάξουμε όλοι μαζί… Μοναδικό εισιτήριο; Το γέλιο και η προσφορά βιβλίων για την ενίσχυση της βιβλιοθήκης του σχολείου μας και του Ειδικού Νηπιαγωγείου Χαλκίδας. Μπορείτε να φέρετε βιβλία από τη βιβλιοθήκη σας τα οποία είναι σε καλή κατάσταση ή από τα παρακάτω συνεργαζόμενα βιβλιοπωλεία.


Συνεργαζόμενα βιβλιοπωλεία:
Βιβλιοπωλείο Σβούρα: 15% έκπτωση με επίδειξη της πρόσκλησης
 Βιβλιοπωλείο Περγάμαλης Σταύρος (πυροσβεστική):  10%  με επίδειξη εκπτωτικού κουπονιού (επικοινωνήστε με το σχολείο για παραλαβή)
Βιβλιοπωλείο Ελέβορος: έκπτωση με απλή αναφορά της εκδήλωσης
Βιβλιοπωλείο Περγάμαλης (πρώην Everest): έκπτωση με επίδειξη της πρόσκλησης
Βιβλιοπωλείο Παπαποστόλου: έκπτωση με απλή αναφορά της εκδήλωσης



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μια χελώνα στο σπίτι μου!

ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2023-2024

«αρχή…ΖΩ!» «Παροχή σχολικών ειδών στους μαθητές - μέλη οικογενειών με οικογενειακό εισόδημα κάτω από το όριο φτώχειας, που έχουν εγγραφεί στην Α’ τάξη των Δημοτικών Σχολείων