Με λίγα λόγια

Στο ιστολόγιό μας θα βρείτε κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο που αφορούν τις δραστηριότητες του σχολείου μας, τη γειτονιά, την πόλη μας και ό,τι άλλο μας φανεί ενδιαφέρον. Καλή περιήγηση!

Προετοιμασία της εκδήλωση ανακύκλωσης


Στα πλαίσια του προγράμματος “Νοιάζομαι και δρω” προετοιμάσαμε μια εκδήλωση για την ανακύκλωση.
Τα παιδιά του τμήματος ΖΕΠ κατασκεύασαν αφίσες με συνθήματα για την ανακύκλωση, πληροφορίες για τον χρόνο ζωής των σκουπιδιών και τα οφέλη της ανακύκλωσης.
Φτιάξαμε μικρά σκετς σχετικά με τις συνήθειες της ανακύκλωσης και την κατάληξη του πλαστικού και τα δραματοποίησαν τα παιδιά της Β τάξης. Τα σκετς συνοδεύονταν κι από προβολή αντίστοιχων διαφανειών power point.
Οργανώσαμε με την τάξη Γ 2 την παρουσίαση της εκδήλωσης που περιελάμβανε παρουσίαση των αφισών που κατασκεύασαν οι μαθητές του τμήματος ΖΕΠ και σύντομο πρόλογο των σκετς.
Ως τελική φάση της εκδήλωσης προγραμματίσαμε τη διανομή πλαστικών επαναχρησιμοποιούμενων μπουκαλιών σε όλους τους μαθητές του σχολείου.

Οι υπεύθυνες εκπαιδευτικοί

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μια χελώνα στο σπίτι μου!

ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2023-2024

«αρχή…ΖΩ!» «Παροχή σχολικών ειδών στους μαθητές - μέλη οικογενειών με οικογενειακό εισόδημα κάτω από το όριο φτώχειας, που έχουν εγγραφεί στην Α’ τάξη των Δημοτικών Σχολείων