Με λίγα λόγια

Στο ιστολόγιό μας θα βρείτε κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο που αφορούν τις δραστηριότητες του σχολείου μας, τη γειτονιά, την πόλη μας και ό,τι άλλο μας φανεί ενδιαφέρον. Καλή περιήγηση!

Τα κοστούμια για το θέατρο


 Τα κοστούμια για το θέατρο είναι χειροποίητα, δηλαδή τα έχουμε φτιάξει μόνοι μας. Επειδή ήταν δύσκολο να ετοιμαστούμε για το θέατρο και να φτιάξουμε τα κοστούμια ταυτόχρονα αποφασίσαμε να χωριστούμε σε δύο ομάδες. Η πρώτη ομάδα ήταν τα παιδιά που δούλευαν ως τεχνίτες και μας έφτιαχναν τα ρούχα. Η δεύτερη ομάδα ήταν τα παιδιά που θα ανέβαιναν πάνω στη σκηνή.
 
  Ο "κλακέτας" φοράει μαύρα ρούχα και κρατάει μια κλακέτα. Τα πουλιά φορούν κι αυτά μαύρα ρούχα και από πάνω πολύχρωμα φτερά. Τα τέσσερα πουλιά-μουσικοί, εκτός από τα ρούχα και τα φτερά, φορούν ένα καπέλο που μοιάζει σαν πουλί.

  Όλα τα παιδιά δούλεψαν πολύ  σκληρά, γιατί το να φτιάχνεις διάφορα ρούχα χρειάζεται υπομονή. Το ίδιο ισχύει και για τα παιδιά που θα είναι πάνω στη σκηνή. Όμως δεν χρειάζεται μόνο υπομονή αλλά και αυτοπεποίθηση!!!

Η μαθήτρια
Α.Γ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μια χελώνα στο σπίτι μου!

ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2023-2024

«αρχή…ΖΩ!» «Παροχή σχολικών ειδών στους μαθητές - μέλη οικογενειών με οικογενειακό εισόδημα κάτω από το όριο φτώχειας, που έχουν εγγραφεί στην Α’ τάξη των Δημοτικών Σχολείων