Με λίγα λόγια

Στο ιστολόγιό μας θα βρείτε κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο που αφορούν τις δραστηριότητες του σχολείου μας, τη γειτονιά, την πόλη μας και ό,τι άλλο μας φανεί ενδιαφέρον. Καλή περιήγηση!

Από τα παιδιά για τα παιδιά



"Θα ξαναβγεί ο ήλιος" ζωγράφισαν οι μικροί εθελοντές του σχολείου μας ακολουθώντας το παράδειγμα του φίλου τους Αλέξανδρου, ο οποίος έφυγε πριν έναν χρόνο για το "μακρινό του ταξίδι καβάλα στο φτερωτό του άλογο", και χάρισαν τον πίνακά τους στα παιδιά του Ογκολογικό Νοσοκομείου Παίδων "Ελπίδα".

Δημιούργησαν με πολλή συγκίνηση και όρεξη ένα όμορφο χριστουγεννιάτικο χωριό. Η "Πόλη του Αλέξανδρου", όπως την ονόμασαν, ήταν γεμάτη χρώμα, χαρούμενα γέλια κι έναν ήλιο νικητή να ζεσταίνει με τις λέξεις "χαρά, ελπίδα, υγεία, γέλιο, αγάπη, συντροφιά, ευτυχία" τον αγώνα των παιδιών. Μαζί με πολλές ευχές έδωσαν τη δημιουργία τους στη μητέρα του Αλέξανδρου, κα Ματίνα Κυριάκου, η οποία με την ομάδα "Γονιών και φίλων παιδιών με απίστευτη δύναμη: Θα ξαναβγεί ο ήλιος. Αλέξανδρος" επισκέφθηκαν στις 14 Δεκεμβρίου όλα τα τμήματα του Ογκολογικού Παίδων και μοίρασαν δώρα και χαμόγελα.

Λίγες μέρες μετά ήρθε η απάντηση:
 "Καλά μου παιδάκια, η όμορφη ζωγραφιά που φτιάξατε ενθουσίασε τα παιδάκια που βρίσκονται στο νοσοκομείο, γι' αυτό και οι νοσηλεύτριες αποφάσισαν ότι θα την κάνουν κάδρο και θα την κρεμάσουν στον τοίχο τού παιδότοπου να την βλέπουν όλοι. Σας ευχαριστούν πολύ. Οι ζωγραφιές σας ήταν υπέροχες
Καλές γιορτές και Καλά Χριστούγεννα"



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μια χελώνα στο σπίτι μου!

Βραβείο στο Διαγωνισμό STAR Κεντρικής Ελλάδας

ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2023-2024