Με λίγα λόγια

Στο ιστολόγιό μας θα βρείτε κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο που αφορούν τις δραστηριότητες του σχολείου μας, τη γειτονιά, την πόλη μας και ό,τι άλλο μας φανεί ενδιαφέρον. Καλή περιήγηση!

Νοιάζομαι και Δρω για 3η Χρονιά - Δράση στο Γηροκομείο

Αποτέλεσμα εικόνας για νοιαζομαι και δρω
Το σχολείο μας θα συμμετάσχει φέτος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων εκπαιδευτικό πρόγραμμα  "Νοιάζομαι και Δρω".

Η πρώτη δράση της ανανεωμένης ομάδας των  "Ρευμάτων Εθελοντισμού" θα πραγματοποιηθεί στις 20 Δεκεμβρίου στο Γηροκομείο Χαλκίδας (Τέρμα Βαλσαμά), όπου ψάλλουμε κάλαντα και τραγούδια, θα διαβάσουμε παραμύθια και θα παρουσιάσουμε ένα θεατρικό δρώμενο στους αγαπημένους μας φίλους.

Παράλληλα θα ξεκινήσει από την Παρασκευή 15/12/2018 συλλογή ειδών τα οποία θα προσφέρουμε στους φιλοξενούμενους του χώρου. Κατάλογος των ειδών θα αναρτηθεί τις επόμενες μέρες στο blog μας.

Όσοι θέλετε, μπορείτε να μας συνοδέψετε στη δράση. Το μόνο που χρειάζεται είναι χριστουγεννιάτικη διάθεση και να είστε στο προαύλιο του σχολείου την
Πέμπτη 20.12.2018, 10.00 πμ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μια χελώνα στο σπίτι μου!

ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2023-2024

«αρχή…ΖΩ!» «Παροχή σχολικών ειδών στους μαθητές - μέλη οικογενειών με οικογενειακό εισόδημα κάτω από το όριο φτώχειας, που έχουν εγγραφεί στην Α’ τάξη των Δημοτικών Σχολείων