Με λίγα λόγια

Στο ιστολόγιό μας θα βρείτε κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο που αφορούν τις δραστηριότητες του σχολείου μας, τη γειτονιά, την πόλη μας και ό,τι άλλο μας φανεί ενδιαφέρον. Καλή περιήγηση!

Η απάντηση από τον "Φάρο Τυφλών" σχετικά με το παραμύθι των "Ρευμάτων εθελοντισμού"

Αξιότιμοι κύριοι,

Σε συνέχεια της επικοινωνίας μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι εντάξαμε το παραμύθι που μας αποστείλατε στη βιβλιοθήκη μας, στο τμήμα παιδικής λογοτεχνίας. Σας συγχαίρουμε για τη δράση σας και για την ευαισθητοποίηση των παιδιών. Στις μέρες μας τέτοιες πρωτοβουλίες σπανίζουν, ενώ τις χρειαζόμαστε όσο ποτέ άλλοτε. 

Σχετικά με τη συνέχεια της εθελοντικής σας προσφοράς, θέλουμε να γνωρίζετε ότι τέτοιες προσπάθειες είναι πάντα ευπρόσδεκτες από τη βιβλιοθήκη μας. Σας συνιστούμε όμως να απευθυνθείτε και στο ΚΕΑΤ (210.9595880-846), όπου στεγάζεται αμιγώς παιδική βιβλιοθήκη και σχολείο για παιδιά με προβλήματα όρασης. Εκεί, το κοινό της παιδικής βιβλιοθήκης είναι σαφώς μεγαλύτερο. 

Επίσης, θέλουμε να σας ενημερώσουμε για το Μουσείο Αφής του Φάρου Τυφλών της Ελλάδος, στο οποίο πραγματοποιούνται εκπαιδευτικά προγράμματα ειδικά για παιδιά και δράσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το αντίστοιχο τμήμα, προκειμένου να προγραμματίσετε κάποια επίσκεψη. 

Σας συγχαίρουμε γι’ αυτήν σας την πρωτοβουλία και σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο πρόγραμμα "Νοιάζομαι και Δρω".

Με εκτίμηση, 

Γεωργία Μήλα
Διευθύντρια Κοινωνικής Μέριμνας


lighthouse for the blind_logo3

Lighthouse for the Blind of Greece
17 Athinas Str., Kallithea,
Athens GR 17673 Greece
Web: www.fte.org.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μια χελώνα στο σπίτι μου!

Βραβείο στο Διαγωνισμό STAR Κεντρικής Ελλάδας

ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2023-2024