Με λίγα λόγια

Στο ιστολόγιό μας θα βρείτε κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο που αφορούν τις δραστηριότητες του σχολείου μας, τη γειτονιά, την πόλη μας και ό,τι άλλο μας φανεί ενδιαφέρον. Καλή περιήγηση!

Νοιάζομαι και Δρω - Φάρος τυφλών (ομιλούντα βιβλία)

Από το 1946 ο Φάρος των τυφλών Ελλάδας αποτελεί μεγάλη αγκαλιά για όλους τους ενηλίκους που αντιμετωπίζουν πρόβλημα όρασης.
  
Ο Φάρος αποτελεί σωματείο ειδικά αναγνωρισμένο ως φιλανθρωπία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα εποπτευόμενο ως προς το αντικείμενο από το Υπουργείο Εργασίας και επιχορηγούμενο από το κράτος μέσω της περιφέρειας Αττικής.

Μία από τις υπηρεσίες τους είναι τα ομιλούντα βιβλία. Όταν ακούμε την λέξη ομιλούντα βιβλία εννοούμε ότι τα βιβλία είναι ηχογραφημένα όπου η φωνή του αφηγητή είναι άγνωστη έχει αποτυπωθεί ψηφιακά. Η δανειστική βιβλιοθήκη ομιλούντων βιβλίων περιλαμβάνει περισσότερους από 3.000 τίτλους βιβλίων σου διατίθεται σε ηλεκτρονική μορφή π.χ σε CD, DVD, USB.

Οι εθελοντές της Α΄και Δ΄ τάξης αποφασίσαμε να επικοινωνήσουμε με τον Φάρο, για να βοηθήσουμε κι εμείς στη βιβλιοθήκη των ομιλούντων βιβλίων, ηχογραφώντας το παραμύθι μας "Συναυλία μετ' εμποδίων".
  

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μια χελώνα στο σπίτι μου!

Βραβείο στο Διαγωνισμό STAR Κεντρικής Ελλάδας

ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2023-2024