Νοιάζομαι και Δρω - ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΜΑΙΟΥ 2017
Σήμερα Τετάρτη μιλήσαμε για τα Λαζαράκια, καθώς και για τη διατροφική αξία των υλικών παρασκευής τους. Η Δ΄ τάξη βρήκε πληροφορίες στο διαδίκτυο για τα οφέλη που έχουν στη διατροφή μας το μέλι ,η κανέλα ,οι σταφίδες ,το λάδι και το αλεύρι.Τις πληροφορίες μας τις καταγράψαμε σε σύντομη μορφή και τα παιδιά της Πρώτης ανέλαβαν να φτιάξουν το βιβλίο για τα Λαζαράκια. Το βιβλίο μαζί με δείγμα από τα ψωμάκια που είχαμε φτιάξει πριν το Πάσχα, στείλαμε στο Ευρωπαϊκό Μουσείο Άρτου στον Βαρνάβα. Ένα αντίγραφο, δωρίσαμε στη βιβλιοθήκη του σχολείου.