Με λίγα λόγια

Στο ιστολόγιό μας θα βρείτε κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο που αφορούν τις δραστηριότητες του σχολείου μας, τη γειτονιά, την πόλη μας και ό,τι άλλο μας φανεί ενδιαφέρον. Καλή περιήγηση!

Μήνυμα Διευθύντριας για την 25η Μαρτίου

Aγαπητοί/ές συνάδελφοι/ισσες, γονείς και μαθητές/τριες του Σχολείου,
Μια ημέρα διαφορετική ξημέρωσε σήμερα. Δεν μπορούμε να γιορτάσουμε την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 με τους μαθητές μας, όπως τη γιορτάζαμε τόσα χρόνια στο σχολείο. Η τωρινή κατάσταση μας επιβάλλει να τη γιορτάσουμε από το σπίτι, αλλά με το χέρι στην καρδιά για όλους αυτούς που πολέμησαν για την ελευθερία.
Από το πρωί άκουσα το αυτοκίνητο του Δήμου Χαλκιδέων να περνά από τους δρόμους της πόλης, να λέει το μήνυμα της 25ης Μαρτίου 1821 και να ακούμε τον εθνικό μας ύμνο. Συγκινήθηκα κι έκλαψα. Είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση για όλους μας.
Ελπίζω να βγούμε όλοι από  αυτή την κατάσταση υγιείς και ψυχικά δυνατοί και να ξαναγιορτάσουμε την εθνική μας επέτειο με γιορτές, παρελάσεις με κέφι και χαρά.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ,  ΕΥΤΥΧΙΑ, ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
                                                                           Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μια χελώνα στο σπίτι μου!

ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2023-2024

«αρχή…ΖΩ!» «Παροχή σχολικών ειδών στους μαθητές - μέλη οικογενειών με οικογενειακό εισόδημα κάτω από το όριο φτώχειας, που έχουν εγγραφεί στην Α’ τάξη των Δημοτικών Σχολείων