Με λίγα λόγια

Στο ιστολόγιό μας θα βρείτε κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο που αφορούν τις δραστηριότητες του σχολείου μας, τη γειτονιά, την πόλη μας και ό,τι άλλο μας φανεί ενδιαφέρον. Καλή περιήγηση!

Βάζουμε φτερά στο γέλιο... Απολογισμός παράστασης

    
    
   Το ταξίδι στα...σύννεφα ολοκληρώθηκε για τους μαθητές των Γ΄1 - Δ΄ τάξεων, οι οποίοι συμμετείχαν στο πρόγραμμα θεατρικής αγωγής "Γνωριμία με την αρχαία κωμωδία". Τα παιδιά παρουσίασαν την παράσταση "Βάζουμε φτερά στο γέλιο" στο θέατρο Παπαδημητρίου και καταχειροκροτήθηκαν από τους συμμαθητές τους και τους υπόλοιπους θεατές. Μαζί τους ήταν και η ομάδα "Παραμυθότουρτα", η οποία, μετά το τέλος της παράστασης, διάβασε το παραμύθι "Η μικρή Τίτσα και η αράχνη η Μαρίτσα". Οι μικροί ηθοποιοί του σχολείου μας δραματοποίησαν σε μία αυτοσχέδια παντομίμα το παραύθι. 
  Η εκδήλωση είχε και εθελοντικό χαρακτήρα, καθώς τα παιδιά, που για τρίτη χρονιά συμμετέχουν στο πρόγραμμα "Νοιάζομαι και Δρω", συγκέντρωσαν στο χώρο του θεάτρου βιβλία για την ενίσχυση της βιβλιοθήκης του σχολείου τους και του Ειδικού νηπιαγωγείου Χαλκίδας. Συγκεντρώθηκαν περίπου 70 τίτλοι βιβίων. 
    Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η κυρία Αγγελική Φραντζεσκίδου, υπεύθυνη σχολικών δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας εκπαιδευσης, και η κυρία Μένη Καραβά,  αιρετός ΠΥΣΠΕ νομού Ευβοίας. 

Οι εκπαιδευτικοί του προγράμματος θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τα βιβλιοπωλεία της πόλης μας, που συμπαραστάθηκαν στην προσπάθεια αυτή, όλους όσοι συνεισέφεραν με τα βιβλία τους, την κα Βάσω, μητέρα μαθητριών του σχολείου μας για τη βοήθειά της την ημέρα της παράστασης και πάνω από όλους τους μαθητές και τις μαθήτριές μας, οι οποίοι/ες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και πρόσφεραν γέλιο και ψυχαγωγία. 



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μια χελώνα στο σπίτι μου!

ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2023-2024

«αρχή…ΖΩ!» «Παροχή σχολικών ειδών στους μαθητές - μέλη οικογενειών με οικογενειακό εισόδημα κάτω από το όριο φτώχειας, που έχουν εγγραφεί στην Α’ τάξη των Δημοτικών Σχολείων