Με λίγα λόγια

Στο ιστολόγιό μας θα βρείτε κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο που αφορούν τις δραστηριότητες του σχολείου μας, τη γειτονιά, την πόλη μας και ό,τι άλλο μας φανεί ενδιαφέρον. Καλή περιήγηση!

Αποστολή εξετελέσθη!


Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι βοήθησαν να συγκεντρωθούν 7 κούτες με είδη πρώτης ανάγκης για το Χαμόγελο του Παιδιού
 

Τα είδη που συγκεντρώθηκαν ομαδοποιήθηκαν χθες με τη βοήθεια των εθελοντών γονέων και συσκευάστηκαν σε κούτες ανά είδος. Οι μαθητές συνέχεια ζωγράφισαν και έγραψαν ετικέτες με το το περιεχόμενο της κάθε κούτας, ενώ δεν παρέλειψαν να δώσουν και ένα "βραβείο εθελοντή" στις μητέρες που βοήθησαν στη συσκευασία.

Έτσι, σήμερα ήταν όλα έτοιμα για την παράδοση των ειδών στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Οι πολύτιμοι βοηθοί μας, οι γονείς, μετέφεραν τις κούτες στα γραφεία του Οργανισμού. Εκεί, οι υπεύθυνοι μας ευχαρίστησαν και τόνισαν το πόσο σημαντική είναι αυτή μας η προσφορά, όχι μόνο για τα υλικά αγαθά, αλλά και ως διαμόρφωση μιας θετικής στάσης των μαθητών απέναντι στην προσφορά βοήθειας στον συνάνθρωπο. Μάλιστα μας πρόσφεραν και από έναν έπαινο για το Δημοτικό και το Νηπιαγωγείο.



 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μια χελώνα στο σπίτι μου!

ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2023-2024

«αρχή…ΖΩ!» «Παροχή σχολικών ειδών στους μαθητές - μέλη οικογενειών με οικογενειακό εισόδημα κάτω από το όριο φτώχειας, που έχουν εγγραφεί στην Α’ τάξη των Δημοτικών Σχολείων