Με λίγα λόγια

Στο ιστολόγιό μας θα βρείτε κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο που αφορούν τις δραστηριότητες του σχολείου μας, τη γειτονιά, την πόλη μας και ό,τι άλλο μας φανεί ενδιαφέρον. Καλή περιήγηση!

H απάντηση του Φάρου Τυφλών Ελλάδας στην αποστολή του βιβλίου


Διαβάστε την απάντηση του Φάρου Τυφλών μετά τη αποστολή του βιβλίου Μια τρελούτσικη παρέα, που είχαν γραψει και ηχογραφήσει οι μαθητές της φετινής Γ΄ τάξης, στο πλαίσιο του περσινού Νοιάζομαι και Δρω.



                                                                                                    

                 Παρ, 15 Μαρ, 2:20 μ.μ.



Αξιότιμοι κύριοι,

Σε συνέχεια της επικοινωνίας μας, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την προσέγγιση προς τον φορέα μας με την στήριξη της Βιβλιοθήκης Ομιλούντων Βιβλίων, καθώς και να σας συγχαρούμε για τις δράσεις ευαισθητοποίησης που αναπτύσσετε.
Όπως συμβαίνει σε αντίστοιχες περιπτώσεις, το βιβλίο που μας αποστείλατε θα αξιολογηθεί από την αρμόδια επιτροπή, προκειμένου να εξεταστεί και καταχωρηθεί στο τμήμα παιδικής λογοτεχνίας της Βιβλιοθήκης μας. Παράλληλα, λόγω του ότι πρόκειται για παιδικό βιβλίο, θα μπορούσατε να απευθυνθείτε και στο Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών, το οποίο εδρεύει και αυτό στην Καλλιθέα και απευθύνεται σε τυφλά παιδιά, στοιχεία του οποίου σας παραθέτουμε.

Κέντρον Εκπαιδεύσεως & Αποκαταστάσεως Τυφλών,
Κεντρική Υπηρεσία,
Ελευθερίου Βενιζέλου 210 & Σπάρτης,
176 75 Καλλιθέα
210 9588280

Με δεδομένο ότι η με κάθε τρόπο προσφορά προς τον φορέα μας κρίνεται ιδιαιτέρως εκτιμητέα για εμάς, θα θέλαμε να σας προτείνουμε την συμμετοχή του σχολείου σας στην θεματολογία του παιδικού περιοδικού Braille «ΑΝΕΜΗ», το οποίο παράγεται από τον φορέα μας και διατίθεται σε όλη την Ελλάδα. Στη βάση αυτή, θα μπορούσατε σε συνεργασία με τους μαθητές σας, να δημιουργείτε ένα ενημερωτικό άρθρο με παιδική θεματολογία έως δύο σελίδες, προκειμένου να αξιολογείται από εμάς και να εντάσσεται στο περιοδικό μας.

Σε κάθε περίπτωση, σας ευχαριστούμε θερμά γι’ ακόμα μια φορά και παραμένουμε στη διάθεσή σας.

Με εκτίμηση,

Γεωργία Μήλα
Διευθύντρια Κοινωνικής Μέριμνας

lighthouse for the blind_logo3

Lighthouse for the Blind of Greece
17 Athinas Str., Kallithea,
Athens GR 17673 Greece
Tel.: (+30)210 9415222
Fax: (+30)210 9415271
Web: www.fte.org.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μια χελώνα στο σπίτι μου!

ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2023-2024

«αρχή…ΖΩ!» «Παροχή σχολικών ειδών στους μαθητές - μέλη οικογενειών με οικογενειακό εισόδημα κάτω από το όριο φτώχειας, που έχουν εγγραφεί στην Α’ τάξη των Δημοτικών Σχολείων