Πέμπτη, 29 Μαΐου 2014

Συμμετοχή εκπαιδευτικών σε ημερίδες


Στις 28 Μαΐου οι εκπαιδευτικοί του σχολείου Κωνσταντίνα Παπαϊωάννου και Μαγδαληνή Μαμασούκα συμμετείχαν, έπειτα από πρόσκληση της Σχ.  Σύμβουλου  της 29ης  Περιφέρειας  Π.Α.  (Βοιωτίας)   κ. Ελευθερίας Μπασαγιάννη, ως επιμορφώτριες στην ημερίδα  «Η αξιοποίηση της δραματικής τέχνης στο νηπιαγωγείο για την προώθηση της προσωπικής και κοινωνικής ανάπτυξης των μικρών παιδιών» που  διοργανώθηκε  στο  6ο Νηπιαγωγείο Θήβας.

Οι δασκάλες του σχολείου μας πραγματοποίησαν βιωματικό εργαστήριο θεατριού παιχνιδιού σχετικό με τη διαχείρηση συναισθημάτων με θέμα "Νιώθω...νιώθεις....δημιουργούμε;"

Η συμμετοχή αυτή ήταν η δεύτερη από εκπαιδευτικούς του σχολείου μας τη φετινή χρονιά, καθώς είχε προηγηθεί εκείνη  της  γυμνάστριάς μας  κας Σταματίας Γιαννίτση την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013. Η κα Γιαννίτση είχε παρουσιάσει την Καινοτόμο Δράση, που εκπόνησε με τους μαθητές της Ε' τάξης, κατά το Σχολικό έτος 2012-13, στα πλαίσια της Περιβαλλοντικής Εκπ/σης, με θέμα “Από την άμπελο στο αμπέλι και από τον οίνο στο κρασί” στο επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα “Ενιαίο Αναμορφωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα, Καινοτόμες Δράσεις και Φυσική Αγωγή” που πραγματοποιήθηκε στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας.