Με λίγα λόγια

Στο ιστολόγιό μας θα βρείτε κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο που αφορούν τις δραστηριότητες του σχολείου μας, τη γειτονιά, την πόλη μας και ό,τι άλλο μας φανεί ενδιαφέρον. Καλή περιήγηση!

Δράσεις Γ΄ τάξης

1.    ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΑ
   Τα παιδιά της Γ΄ τάξης με τη δασκάλα τους Παπαϊωάννου Κωνσταντίνα, δημιούργησαν αφίσες για την αποφυγή της σχολικής βίας συμμετέχοντας στη δράση «+ δημιουργώ» που οργάνωσε το Υπουργείου Παιδείας σε συνεργασία με το Παρατηρητήριο για την Πρόληψη  της Σχολικής Βίας και του εκφοβισμού, με στόχο
α) την ευαισθητοποίηση και ενεργοποίηση των μαθητών σε θέματα βίας και εκφοβισμού  β)την ανάδειξη θετικών προτύπων συμπεριφοράς και γ) την ανάπτυξη σχέσεων που στηρίζονται στο σεβασμό, την κατανόηση και την αποδοχή.


2.    ΤΑ ΦΥΤΑ ΜΑΣ
         Τα παιδιά της Γ΄ τάξης με τη δασκάλα τους Παπαϊωάννου Κωνσταντίνα , προκειμένου να αντιληφθούν την ανάπτυξη των φυτών, φύτεψαν σπόρους, παρακολούθησαν την ανάπτυξή τους, έκαναν μετρήσεις, παρατήρησαν και  κατέγραψαν την όλη διαδικασία. (διαθεματική προσέγγιση Μελέτη Περιβάλλοντος, Γλώσσα, μαθηματικά, Αισθητική Αγωγή)



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μια χελώνα στο σπίτι μου!

Βραβείο στο Διαγωνισμό STAR Κεντρικής Ελλάδας

ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2023-2024