Με λίγα λόγια

Στο ιστολόγιό μας θα βρείτε κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο που αφορούν τις δραστηριότητες του σχολείου μας, τη γειτονιά, την πόλη μας και ό,τι άλλο μας φανεί ενδιαφέρον. Καλή περιήγηση!

Ενημερωτική συνάντηση γονέων

Την Παρασκευή 31/5/2013 πραγματοποιήθηκε στο χώρο του σχολείου μας ομιλία με θέμα " Η ομαλή μετάβαση των μαθητών του νηπιαγωγείου στην Α΄ δημοτικού".
Εισηγήτριες ήταν οι δασκάλες της πρώτης και δεύτερης τάξης του σχολείου μας κες Αργυρώ Πουρσανίδου και Μαγδαληνή Μαμασούκα αντίστοιχα.
Οι ομιλήτριες παρουσίασαν στους γονείς τη φιλοσοφία και τους στόχους (σε ψυχοκοινωνικό επίδπεδο) του σχολείου μας για την υποδοχή των μικρών μαθητών της πρώτης τάξης, καθώς και τη μεθοδολογία με την οποία επιτυγχάνονται οι στόχοι αυτοί. Μέσω παραδειγμάτων και αποσπασμάτων δειγματικών διδασκαλιών της προηγούμενης χρονιάς, οι εκπαιδευτικοί ανέλυσαν τα βασικά στάδια της πορείας προσαρμογής του μικρού μαθητή στη νέα σχολική πραγματικότητα του Δημοτικού σχολείου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μια χελώνα στο σπίτι μου!

ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2023-2024

«αρχή…ΖΩ!» «Παροχή σχολικών ειδών στους μαθητές - μέλη οικογενειών με οικογενειακό εισόδημα κάτω από το όριο φτώχειας, που έχουν εγγραφεί στην Α’ τάξη των Δημοτικών Σχολείων