Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2012

Εκδήλωση για την ανακύκλωση


Την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012 και ώρα 10.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας οι μαθητές της Γ΄ τάξης με εμψυχώτρια την εκπαιδευτικό φυσικής  αγωγής Ματούλα Γιαννίτση Γράππα παρουσίασαν στο πλαίσιο προγράμματος με θέμα την ανακύκλωση τη θεατρική παράσταση: «Ανακύκλωση: Δωσ’ μου μια δεύτερη ευκαιρία».
Την εκδήλωση, εκτός από τους μαθητές μας, παρακολούθησαν οι μαθητές της Β΄ τάξης  του 12ου Δημοτικού και του 4ου Νηπιαγωγείου. Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δ/ντής Α/βάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ευβοίας, κος Συρίμης, ο σχολικός σύμβουλος, κος  Μητάκος και η υπεύθυνη περιβαλλοντικών προγραμμάτων κα Καλαμπαλίκη.
Οι μικροί οικολόγοι – ερευνητές έκαναν όλους συμμέτοχους και συνένοχους στα μυστικά της ανακύκλωσης και τους  ευαισθητοποίησαν. Επίσης, δόθηκαν , οδηγίες ανακύκλωσης, παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα της έρευνας των μικρών ερευνητών- οικολόγων, παρουσιάστηκε η «συνταγή» κατασκευής ανακυκλωμένου χαρτιού και τέλος εκτέθηκαν χρηστικά αντικείμενα και παιχνίδια κατασκευασμένα από τα παιδιά με ανακυκλωμένα υλικά, πολλή φαντασία και δημιουργικότητα. 
Φωτογραφίες της εκδήλωσης.