Με λίγα λόγια

Στο ιστολόγιό μας θα βρείτε κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο που αφορούν τις δραστηριότητες του σχολείου μας, τη γειτονιά, την πόλη μας και ό,τι άλλο μας φανεί ενδιαφέρον. Καλή περιήγηση!

Εκδήλωση για την ανακύκλωση


Την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012 και ώρα 10.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας οι μαθητές της Γ΄ τάξης με εμψυχώτρια την εκπαιδευτικό φυσικής  αγωγής Ματούλα Γιαννίτση Γράππα παρουσίασαν στο πλαίσιο προγράμματος με θέμα την ανακύκλωση τη θεατρική παράσταση: «Ανακύκλωση: Δωσ’ μου μια δεύτερη ευκαιρία».
Την εκδήλωση, εκτός από τους μαθητές μας, παρακολούθησαν οι μαθητές της Β΄ τάξης  του 12ου Δημοτικού και του 4ου Νηπιαγωγείου. Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δ/ντής Α/βάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ευβοίας, κος Συρίμης, ο σχολικός σύμβουλος, κος  Μητάκος και η υπεύθυνη περιβαλλοντικών προγραμμάτων κα Καλαμπαλίκη.
Οι μικροί οικολόγοι – ερευνητές έκαναν όλους συμμέτοχους και συνένοχους στα μυστικά της ανακύκλωσης και τους  ευαισθητοποίησαν. Επίσης, δόθηκαν , οδηγίες ανακύκλωσης, παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα της έρευνας των μικρών ερευνητών- οικολόγων, παρουσιάστηκε η «συνταγή» κατασκευής ανακυκλωμένου χαρτιού και τέλος εκτέθηκαν χρηστικά αντικείμενα και παιχνίδια κατασκευασμένα από τα παιδιά με ανακυκλωμένα υλικά, πολλή φαντασία και δημιουργικότητα. 
Φωτογραφίες της εκδήλωσης.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μια χελώνα στο σπίτι μου!

ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2023-2024

«αρχή…ΖΩ!» «Παροχή σχολικών ειδών στους μαθητές - μέλη οικογενειών με οικογενειακό εισόδημα κάτω από το όριο φτώχειας, που έχουν εγγραφεί στην Α’ τάξη των Δημοτικών Σχολείων