Με λίγα λόγια

Στο ιστολόγιό μας θα βρείτε κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο που αφορούν τις δραστηριότητες του σχολείου μας, τη γειτονιά, την πόλη μας και ό,τι άλλο μας φανεί ενδιαφέρον. Καλή περιήγηση!

Βιβλιοπαρουσίαση Ρωμαίος και Ιουλιέτα

Βιβλιοπαρουσίαση για το περιοδικό Ανέμη
Τίτλος βιβίου: Ρωμαίος και Ιουλιέτα
Συγγραφέας : Ουίλιαμ Σαίξπηρ
Εκδόσεις: Άγκυρα
Ήρωες : Γέρο -Μοντέγος ,Πρίγκιπας Έσκαλος, Κόμης Πάρης, Μπενβόλιος, Ρωμαίος , Μερκούτιος, Αδελφός Λαυρέντιος, Μητέρα Ιουλιέτας, Αδελφός Ιωάννης, Γέρο- Καπουλέτος, Ιουλιέτα, Παραμάνα Ιουλιέτας, Τυπάλδος
Πλοκή με λίγα λογία : Ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα είναι ερωτευμένοι. Οι οικογένειές τους , όμως , είναι άσπονδοι εχθροί . Στη μεσαιωνική Βερόνα, με τις μονομαχίες , τα μυστικά και τα μαγικά γιατρικά, η απελπισμένη ερωτική ιστορία τους θα έχει τραγικό τέλος.

Βαθμολογία: 9/10
Αρνητικά σχόλια: Σε αυτό το βιβλίο δεν μου άρεσε το γεγονός ότι αφού πεθάνει ο Ρωμαίος και μετά από λίγη ώρα ξυπνά η Ιουλιέτα, αντί να ζήσει καρφώνει το μαχαίρι στην καρδιά της. Το καταλαβαίνω ότι τον αγαπούσε πολύ αλλά: «Βρε κοπέλα μου, ζήσε και ας μην βρεις ποτέ άλλον που να σου αρέσει όσο ο Ρωμαίος!!»

Δ.Κ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μια χελώνα στο σπίτι μου!

ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2023-2024

«αρχή…ΖΩ!» «Παροχή σχολικών ειδών στους μαθητές - μέλη οικογενειών με οικογενειακό εισόδημα κάτω από το όριο φτώχειας, που έχουν εγγραφεί στην Α’ τάξη των Δημοτικών Σχολείων