Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μάιος, 2024

Με λίγα λόγια

Στο ιστολόγιό μας θα βρείτε κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο που αφορούν τις δραστηριότητες του σχολείου μας, τη γειτονιά, την πόλη μας και ό,τι άλλο μας φανεί ενδιαφέρον. Καλή περιήγηση!

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΕΧΝΗΣ

Εικόνα
 Για μια ακόμη φορά το Εργαστήρι Τέχνης Χαλκίδας φιλοξένησε τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου μας. Οι υπεύθυνοι του χώρου καθοδήγησαν τα παιδιά ώστε να δημιουργήσουν τα δικά τους έργα τέχνης και να ξεδιπλώσουν με μπογιές και χαρτόνια τη φαντασία τους.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ

Εικόνα
Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας οργάνωσε ένα κυνήγι θησαυρού έκπληξη για τα παιδιά την τελευταία μέρα πριν τις πασχαλινές διακοπές. Σοκολατένια αυγουλάκια κρύφτηκαν στην αυλή και μικρά και μεγαλύτερα παιδιά συνεργάστηκαν για να τα ανακαλύψουν. Στο τέλος όλοι ήταν νικητές, αφού απόλαυσαν γλυκιές γεύσεις.  

ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΥΓΑ

Εικόνα
  Πάσχα στην τάξη με αυγά και κουλουράκια! Τι πιο όμορφο για να καλωσορίσουμε την άνοιξη και το Πάσχα από το να πλάσουμε κουλουράκια για το συσσίτιο της ενορίας και όλα τα παιδιά του σχολείου. Μαζί μας, όπως πάντα, οι γονείς μας που βοήθησαν στη μαγειρική και η κα Αγγελική, η οποία ανέλαβε να ψήσει τα ταψιά με τα κουλούρια για να μοσχοβολήσει η γειτονιά αγάπη. Η δράση οργανώθηκε από τις υπεύθυνες εκπαιδευτικούς στο πλαίσιο του σχεδίου "Δράσεις ενίσχυσης φοίτησης μαθητών/τριών ΡΟΜΑ" του άξονα αυτοαξιολόγησης σχολικής μονάδας " Σχολική διαρροή - φοίτηση".